Skip to content

Tori- ja toimitusmyynti

Torimyynti

Nyymme tuotteitamme seuraavien kaupunkien toreilla: Kankaanpää, Merikarvia ja Pori.

Maksuvälineinä meillä käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit.

Viereisessä olevaan kalenteriin on merkitty tiedot millä torilla ja mihin aikaan olemme siellä sekä ko. torilla myynnissä olevat tuotteet. Päivitämme tiedot aina suunnitellun toripäivän aamuna.

Klikkaa kalenterissa päivämäärän kohdalla sinistä ympyrää, niin näet yllä mainitut tiedot.

Mikäli haluat varata itsellesi tuotteitamme noutaaksesi ne torilta, ole hyvä ja soita meille.

Tule tutustumaan meihin ja tuotteisiimme! Tavataan torilla!

Myymme torilla ainoastaan puhdistettuja marjoja ja sieniä. Myyntipakkauksina meillä on kannellisia 1200ml rasioita biovaha-pinnoitteella (biohajoava materiaali), avonaisia FSC®-sertifioituja 1200ml kartonkirasioita (kierrätys kartonkijätteen mukana) ja kartonkisia 5 kg marja- ja sienilaatikoita. Pyrimme välttämään muovisia materiaaleja, joten jos haluat ostaa tuotteitamme ämpäreittäin, ole hyvä ja tuo mukanasi omat ämpärit.

Säilytämme myyntitapahtumissa ja kuljetuksen aikana tuoteitamme pestävissä sekä uudelleen käytettävissä avoimissa marja- ja sienilaatikoissa, jolloin asiakas voi myös visuaalisesti todeta marjojen koko erän hyvän laadun.

Toimitusmyynti

Myymme toimitusmyynnissä marjoja puhdistettuina ja puhdistamattomina. Puhdistamattomina marjoina myymme vain mustikoita ja puolukoita. Marjoja ja sieniä säilytetään kuljetusajoneuvossa pestävissä sekä uudelleen käytettävissä avoimissa marja- ja sienilaatikoissa. Tällöin asiakas voi myös visuaalisesti todeta tuotteiden hyvän laadun ennen niiden vastaanottoa. Maksuvälineinä meillä käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit.

Pienin myyntierä toimitusmyynnissä on 20 litraa. Veloitamme erillisen toimitusmaksun (15,00 €), kun kuljetusmatka ylittää 20 km.

Lähetä meille viesti